2012. február 27., hétfő

KUKORICACSÍRA ŐRLEMÉNY BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 390 Ft

A kukorica csíra kiváló bojli alapnyag.   Illata nagyon finom jellegzetes kukorica illatú. Őrlemény formájában  használhatjuk úgy mint egy madáreledelt de tovább darálva liszté, használhatjuk alaplisztnek.
Egyetlen bojliból sem hagynám ki mivel a hallisztek után talán ez a második legfontosabb alapanyag.
Nagy bojli gyártók is szívesen használják és számos óriás ponty bizonyítja hogy igen is megalapozott helye van a bojliban !
Az ár egy kilóra vonatkozik !
Kérlek tekintsd meg többi bojlis alapanyagomat is !
2012 – es év eleji szuper szezonnyitó kedvezményeként minden 12 ezer Ft-ot meghaladó horgásztermék rendelése esetén komoly ajándékkal kedveskedünk minden vásárlónak , 30 ezer Ft rendelés felett pedig minőségi ajándék csomagot kap a sporttárs ! Az akció február 28 – ig érvényesíthető úgy hogy a rendelési oldalon a megjegyzési rovatba be kell írni összeghatártól függően ajándék vagy ajándékcsomag! 2012 – ben folyamatos akciókat indítunk melyek egy napig fognak élni illetve csak pár órán keresztül, tehát érdemes lesz böngészni a termékeinket ! Aki nem tünteti fel rendelése során az ajándék vagy ajándék csomag szót a rendelési megjegyzésben legalább egyszer nem élhet az akcióval. A változtatás joga fenntartva és az eladó határozza meg az ajándék / ajándékcsomag tárgyát, mennyiségét !


Jelenlegi ára: 390 Ft

Az aukció vége: 2012-03-16 19:48
. KUKORICACSÍRA ŐRLEMÉNY BOJLI SOK IDE ! - Jelenlegi ára: 390 Ft