2011. december 30., péntek

Canon Pixma ix4000 A3+ nyomtató szép megkímélt - Jelenlegi ára: 1 Ft

Jó állapotú kb másfél éves canon pixma ix 4000 tinta sugaras A3+ nyomtató eladó. Most volt általános karbantartáson melyben fej és görgő tisztítás volt. A szervíz vállalt rá egy hónap garanciát( a tisztításra)Egyéb dolgokra nincs garancia. Papír a képek között.  Után gyártott patronok vannak benne jelenleg kb félig-háromnegyedig. Nagyon szépen nyomtat nagyobb gép vásárlása miatt került eladó sorba. Nyomtató kábel nem tartozéka. Hálózati kábel jár hozzá. Postázást csak a vásárló felelősségére vállalok. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Funkciók
Fekete-fehérben 18 oldal/perc, színesben 14 oldal/perc maximális sebesség (A4)
A3+ méretű fotólabor minőségű nyomtatás kb. 166 mp standard üzemmódban*
Fotólabor minőség: max. 4800* x 1200 dpi
Éles körvonalú szöveg, vibrálóan színes grafika
ChromaLife100 a tartós fotókért*
Kész a PictBridge fogadásra
Színenként cserélhető tintapatron rendszer (Single ink)
Megfizethető árú A3+ nyomtató, jó minőségű dokumentumok, fotó és grafika gyors nyomtatásához
Nagy sebesség
A PIXMA iX4000 A4-es méretben, fekete-fehér nyomtatáskor 18 oldal/perces, színes nyomtatáskor pedig 14 oldal/perces teljesítményre képes. A nyomtatási mérettartomány A3+ méretig terjed - profitáljon a gyors nyomtatási sebességből.
Maximális méret: A3+ 
Nyomtassa ki fényképeit számos különböző méretben, egészen A3+ méretig. Egy A3+ méretű, fotólabor minőségű nyomatot már kb. 166 másodperc alatt elkészít standard üzemmódban*. Élvezze továbbá a gyors, szegélymentes nyomtatást!
Kitűnő nyomatminőség
Részletgazdag fényképek és más nyomatok. A PIXMA iX4000 készülék a Canon FINE technológiájával, 2 pikoliteres tintacseppekkel 4800* x 1200 dpi nyomtatási felbontásra képes.  
Határozott körvonalú szöveg, élénk színek
Éles és határozott fekete szöveg, valamint gazdag és élénk színes grafikák a dokumentumok, jelentések, weblapok vagy szinte bármi nyomtatása esetén. Folyamatosan professzionális és tökéletes nyomtatási minőség.
Egy egész életre szóló nyomatok
A Canon ChromaLife100 rendszerben a nyomtatófej, a tinták, valamint az eredeti Canon fotópapírok biztosítják a hosszú élettartamú és gyönyörű fotóknyomatokat**.
PictBridge-kompatibilitás a közvetlen fénykép nyomtatáshoz
Nyomtassa ki fényképeit közvetlenül a PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépekről és videokamerákról gyorsan és egyszerűen, számítógép használata nélkül.
Gazdaságos, színenként cserélhető tintapatron rendszer
A színenként cserélhető tintapatron rendszernek köszönhetően csak az üres tintatartályt kell kicserélni, így minimalizálva a tintaveszteséget.
Robusztus kialakítás
A PIXMA iX4000 robusztus kialakítása megbízható működést biztosít minden környezetben. Az egyszerűen kezelhető, 150 lapos automatikus adagoló tovább növeli a kényelmet. A nyomtató a Windows és a Mac OS X operációs rendszerrel egyaránt kompatibilis, és a gyors adatátvitel biztosítása érdekében nagysebességű USB 2. 0 csatlakozóval van ellátva.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 13:55
. Canon Pixma ix4000 A3+ nyomtató szép megkímélt - Jelenlegi ára: 1 Ft