2011. augusztus 9., kedd

AEG LAVATHERM 56 600 (hibás fűtőberendezés)

AEG LAVATHERM 56 600 (hibás fűtő):
Eladjuk szárítógép AEG LAVATHERM modell 56600. A szárító 2003-ban épült, a fűtés hibás, különben mindent még működőképes, mert még mindig van egy szárító, már nem akarja megjavítani. Is kell vizsgálni, amikor meglátogatja.

Mivel ez egy privát eladás garanciával, visszatér és csere sajnos nem.

Garancia információk:
Függetlenül attól, hogy a következő rendszer lerövidíti a jótállási időszak a használt áruk, az elévülésre vonatkozó kártérítési igények a garancia a határidő két év sérülés élet, testi épség, az egészség alapuló gondatlan kötelezettségszegésből a részünkről vagy a szándékos vagy gondatlan megsértése vám mi törvényes képviselője vagy szerek. Továbbá, függetlenül a későbbi rendszer lerövidíti a jótállási időszak a használt áruk korlátozása károk a garancia időtartama 2 év egyéb károkért alapján súlyosan gondatlan megsértése adó részünkről, vagy szándékos kötelességszegés a mi jogi képviselőivel és ügynökeivel. Továbbá a garancia nem

Mivel 2002/01/01 eladó köteles elvileg az új áruk két év hibái és egy év a második kéz. Ez gyakran semmilyen ésszerű arányban az eladási ár. Mint magánszemély is alá a szerződési szabadság zárja ki a jótállási kötelezettség, és nem tartozik felelősséggel § 437 BGB.
Én magam disszociál ezennel az összes garanciát, hibás termékek vagy szolgáltatások, közel a kereskedelmi e ezzel kapcsolatban közepes!
(Begr: Privát értékesítése magántulajdon, nem kereskedelmi kereskedő.)
A szállítási kár és veszteség az áruk szállítás közben a vevő köteles a biztosítással nem rendelkező
Ár: 60 EUR