2011. május 29., vasárnap

Porzsák nélküli porszívó Dirt Devil Infinity VS8 (Turbo) ECO

Porzsák nélküli porszívó Dirt Devil Infinity VS8 (Turbo) ECO:
Ez egy új termék, amit kicsomagolt.
Működik jól, mert az eszközt próbált.
Az eredeti csomagolásban.
Eladni, mert már maga az egyik.

Ez a porszívó ugyanazt a Prinizip, mint a `` Dirt Devil Turbo 1600W VS8.'' Ez szar tényleg nem csökken a szívó és nagyon könnyen használható és tiszta. Szar ugyanolyan erős, és kevesebb energiát.
RRP 149,90 €

A termék leírása Dirt Devil M5060 porszívó Infinity VS8 ECO, beleértve a turbó és a parketta ecsetek / nom. Az új generációs 1000W porzsák nélküli porszívó a multiciklon technológia Dirt Devil kell beállítani magas színvonalon. nem tömíti el, így állandó szívóerőt és ki kell üríteni a por, különösen biztonságos és egyszerű. Számos kisebb ciklonok szűrők mellett a fő ciklon és a finom porszemcsék a levegő áramlását. Így a levegő még tisztább. Egy tökéletesen porszívózni a padló és a tiszta levegő teszi a kellemes lakókörnyezetet. Mivel a többlépcsős szétválasztása durva szennyeződéseket és a finom porszemcsék és a további higiéniai kipufogógáz eléri a multiciklon technológia a tiszta levegő. Műszaki adatok * Feszültség 220-240 V AC / 50 * Motor teljesítmény max. 1600 W * sugara 8,5 m * portartály * Dual - motorvédő szűrő (mosható) * Hygieneausblasfilter * portartály kapacitása 1,5 liter * Alumínium teleszkópos be cső * kapcsolható "Wessel" szívófejek * Parketta kefe * Kárpit szívófej / réstisztító / portalanítás ecset * kiegészítők, a textil zsákban * Kábel hossz 6 m * Lábkapcsoló Be / Ki * * kifutó szabályzó a markolaton
Automata kábel visszacsévélés * Park rendszer * Használati utasítás

Kérésre az árut szállítják 5,90 € felár. Fix ár
Ha kérdése kapcsolatba léphet velem könnyen.
Kérjük, ne kérdéseket, mint "a szemetet még mindig ott van a''. Mivel tudom törölni az üzenetet, azonnal, amikor a szemetet eladják.
Ár: 65 EUR